Návrat na
Akcie v šk. roku 2014/2015
Prednáška spojená s besedou na tému: Zdravá výživa
Pri príležitosti svetového dňa výživy, ktorý pripadá na 16. október zorganizovala predmetová komisia ekonomických a gastronomických predmetov dňa 16. 10. 2014 pre žiakov gastronomických predmetov učebného odboru kuchár, čašník, servírka / II.A, II.B/ a nadstavbového študijného odboru spoločné stravovanie /I.NS,II.N/ prednášku spojenú s besedou na tému: Zdravá výživa.
Prednášku sme uskutočnili v spolupráci s pobočkou Červeného kríža v Spišskej Novej Vsi, za čo patrí poďakovanie riaditeľke územného spolku Mgr. Janke Kipikašovej, ktorá bola na prednáške tiež prítomná. K hlavnej téme si pripravila prezentáciu sprevádzanú sprievodným slovom prednášajúca Mgr. Magdaléna Ferenčáková / Nemocnica s poliklinikou Spišská Nová Ves/, ktorá žiakov informovala o zdravej životospráve, zdravom životnom štýle a o nebezpečenstve používania alkoholu a omamných látok. Žiaci prejavili svoj záujem v podobe mnohých podnetných diskusných námetov.
Ing. Alžbeta Zumriková